Ook wij kunnen niet meer zonder onze sponsoren. Wij danken onderstaande sponsoren dan ook voor de financiële of materiële steun die zij ons geven.

Van Tilburg Sport

Van Tilburg Sport is onderdeel van Van Tilburg Mode en Sport.

Van Tilburg is de grootste zelfstandige modewinkel van Nederland. Met drie vestigingen en een webshop en meer dan 600 merken vind je er alles wat je nodig hebt op mode- en sportgebied. Met onze unieke gratis vermaakservice – klaar terwijl je wacht! – past Van Tilburg bovendien niet alleen naadloos bij de laatste trends, maar ook altijd perfect bij jou.

En zoals bekend de gratis koffie is altijd bruin.

De Lotto

Meespelen met Lotto is heel eenvoudig. Je kiest 6 getallen uit de getallen 1 tot en met 45. Iedere zaterdag trekken we 6 winnende getallen uit 45 ballen. Heb je deze allemaal goed, dan win je de Jackpot van minimaal € 2,5 miljoen. Uit de overgebleven 39 ballen wordt een reservegetal getrokken. Dit getal wordt belangrijk als je minder dan 6 getallen goed hebt, omdat je daarmee hogere prijzen kunt winnen als je ook het reservegetal goed hebt.

Je speelt al Lotto voor slechts € 2 per lot per trekking. Wil je extra kans maken? Speel dan mee met meerdere loten.

Eureka Logistiek

Voor ieder transport een passende oplossing

Eureka Logistiek heeft voor al u transport de oplossing. Of het nu gaat om een pakketje naar de andere kant van Nederland te brengen, of een zeecontainer naar Australië. Moet uw zending door de lucht of over het water, Eureka Logistiek verzorgt het gehele traject van thuis tot aan de klant, ook wat betreft de verzorging van de benodigde documenten.

’t Stoepje

Bakkerij ‘t Stoepje , opgericht in 1979, is de bekendste en grootste franchise formule in brood, koek en banket op de markten in Nederland. Inmiddels komt u Bakkerij ‘t Stoepje wekelijks op meer dan 900 markten in Nederland tegen. Vanaf 2007 worden ook markten in België aangedaan. In meer dan 10 plaatsen in Vlaanderen komt u onze rood-gele kramen tegen.

Eentje hiervan is natuurlijk de Weekmarkt in Schaijk

Restaurant Zalen IJssalon Nieuw Schaijk

In het restaurant kunt u terecht voor een heerlijk diner of lunch. Ook als u onderweg bent op bijvoorbeeld de fiets kunt u hier even uitrusten en genieten van een hapje en een drankje. De zalen van Nieuw Schaijk bieden verschillende mogelijkheden. Door de flexibele tussenwanden, het privé terras en de drank-, en hapjes mogelijkheden kunnen wij ieder feestje aanpassen naar uw wens (minimaal 30 gasten en maximum van 450 gasten). In de ijssalon kunt u genieten van 18 verschillende soorten ijs en softijs.

Tevens is Nieuw Schaijk de startlocatie van de Snerttocht Schaijk en van de Pater Vos Tocht.

De Potter

Brabantse gemoedelijkheid daar draait het om bij De Potter. Met onze zalen en café kunnen zij u voor elk feestje of partij een mogelijkheid bieden. Op de website kunt u een indruk krijgen van wat de Potter u kan bieden.

Het motto van De Potter is: Uw ideeën zijn onze uitdaging

Tevens is De Potter de startlocatie van de Maashorstwandeltocht.

EMTÉ (vestiging Schaijk)

In de 131 winkels staan heerlijke producten, vakmanschap en persoonlijke service centraal. EMTÉ kan zich, als onderdeel van de Sligro Food Group, onderscheiden door véél aandacht voor topkwaliteit versproducten. Hierbij staan onze 6.000 medewerkers iedere dag met veel plezier voor onze klanten klaar. En deze kwaliteit wordt ook nog eens geboden tegen prijzen die lager liggen dan bij de meeste supermarkten.

AH (vestiging Schaijk)

Al 130 jaar is Albert Heijn (of Appie) de supermarkt van en voor ons allemaal. Als oudste nog bestaande supermarktketen van Nederland vullen we dagelijks zo’n vijf miljoen borden. Met meer dan 100.000 werknemers nemen we die grote verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat de klant altijd lekkere, gezonde, duurzame en betaalbare producten in onze winkelschappen vindt.